blog

Apotheek Apeldoorn

Door het land verspreid zitten verschillende soorten apotheken. Elke apotheek is weer anders en brengt verschillende USP’s met zich mee. Zo zijn de meeste apotheken gericht op persoonlijke aandacht. Dit is voor u als klant fijn, omdat de apotheker op deze manier altijd probeert mee te denken om u te voorzien van de beste medicatie. Ook denken veel apotheken met u mee door na te vragen hoe de medicijnen u bevallen. Wanneer deze niet bevallen, kan er samen gezocht worden naar een passende oplossing. Verder staan bij de meeste apotheken de klantenservice hoog in het vaandel. Omdat medicatie soms rare bijwerkingen kan hebben, is het belangrijk dat apotheken altijd bereikbaar zijn om vragen van mensen te beantwoorden en hen te adviseren. Een voorbeeld van een apotheek die deze eigenschappen hanteert, is apotheek Apeldoorn.

Apotheek en drogisterij in één

Een trend dat tegenwoordig steeds vaker zichtbaar is in de maatschappij is de samenvoeging van apotheken en drogisterijen. Dit is voor u als klant ideaal, omdat u zo zeker weet dat u de juiste medicatie kunt halen. Wanneer deze niet aanwezig is bij de apotheek kunt u het bij de drogisterij halen en vice versa. Zo zijn deze apotheken voorzien van 2000 verschillende producten en meer dan 300 merken, wat hen uniek maakt. Doordat de combinatie van apotheek en drogisterij meer service en advies kunnen leveren dan afzonderlijk, is dit voor u als klant ook echt van toegevoegde waarde. Stel dat u woonachtig bent in Apeldoorn, kun u tegelijk naar een apotheek en drogisterij Apeldoorn.

Herhaalservice

Om het u zo makkelijk mogelijk te maken, bieden veel apotheken u tegenwoordig herhaalservices aan. Allereerst dient u online een herhaalrecept aan te vragen. Het voordeel hier is dat recepten die u voor 17:00 uur aanvraagt de volgende dag vanaf 12:00 uur voor u klaar staat. Doordat dit een herhaalservice betreft, hoeft u de herhaalrecepten niet zelf meer bij de arts aan te vragen. Die doen de meeste apotheken voor u. Dit scheelt u weer moeite en zorgt ervoor dat u het niet per ongeluk kunt vergeten. Wanneer deze voor u klaar ligt zenden de apotheken u een berichtje waardoor u altijd op de hoogte gesteld wordt wanneer uw medicatie klaar ligt. U hoeft hem dan alleen nog maar op te halen.

Indien u gebruikt maakt van meerdere medicatie, kunt u gebruik maken van de baxterservice. Dit houdt in dat medicijnen per dag en per innamemoment netjes apart verpakt worden. Hierdoor kunt u de medicatie onmogelijk door elkaar halen en weet u zeker dat u op het goede moment de juiste medicatie inneemt.